Μασαχουσέτη

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μασαχουσέτη

Ακίνητα προς πώληση στη Μασαχουσέτη

Συνορεύει με τον Ατλαντικό Ωκεανό προς τα ανατολικά, τις πολιτείες του Κοννέκτικατ και του Ρόουντ Άιλαντ στα νότια, το Νιου Χάμσαϊρ και το Βερμόντ προς τα βόρεια και τη Νέα Υόρκη προς τα δυτικά.

Προτού επενδύσετε σε ακίνητα προς πώληση στη Μασαχουσέτη, καλό είναι να κάνετε μια προσεκτική αξιολόγηση των πολλών αξιών που επηρεάζουν την αγορά ακινήτων.

Η Μασαχουσέτη είναι μια αμερικανική πολιτεία στην περιοχή της Νέας Αγγλίας, γνωστή για τη σημαντική αποικιακή της ιστορία. Η Βοστώνη είναι η πρωτεύουσα, αλλά τα αστικά κέντρα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος ειδικά για τα ακίνητα προς πώληση στη Μασαχουσέτη είναι το Σπρίνγκφιλντ και το Worcester.

Η αγορά ακινήτων της Βοστώνης έθεσε ρεκόρ το 2018 παρά τα χαμηλά επίπεδα αποθεμάτων.

Οι μονοκατοικίες και οι βίλες προς πώληση στο Cohasset, Medford και Boston κάνουν πολύ καλά.

Αυτός ο αριθμός είναι ένα ρεκόρ για αυτόν τον τύπο σπιτιού στην περιοχή. Τα Condos και τα Brownstones έχουν επίσης δει αυξήσεις στις μεσαίες πωλήσεις, αλλά αυτοί οι αριθμοί είναι πιθανώς το άμεσο αποτέλεσμα λιγότερων ιδιοτήτων

πωληθεί. Αυτή η αγορά είναι τώρα ένας παράδεισος για τους πωλητές με πολλαπλές προσφορές και υψηλότερες τιμές που γίνονται η τάση.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018, σημειώσαμε πτώση 25,13% στα σπίτια που βρίσκονται επί του παρόντος στην αγορά και είναι διαθέσιμα στους αγοραστές.

Η Βοστώνη Globe αναφέρει ότι η ένωση Realtors Μασαχουσέτης δηλώνει ότι οι μέσες τιμές των κατοικιών για μια ενιαία μονάδα κατοικίας έχουν αυξηθεί κατά 4%. Έτσι, ακόμη και αν η διαθεσιμότητα σπιτιών έχει μειωθεί, η μέση τιμή για τις πωλήσεις κατοικιών έχει αυξηθεί και πάλι, δίνοντας στους πωλητές τα καλύτερα οφέλη στην αγορά της Βοστόνης για ένα ακόμη έτος.

Το Springfield είναι η καλύτερη πόλη της χώρας για singles για να αγοράσει ένα ακίνητο προς πώληση στη Μασαχουσέτη.

Πριν από δέκα χρόνια ήμασταν στο ύψος της ύφεσης και η πώληση ενός ακινήτου προς πώληση στη Μασαχουσέτη ίσως φαινόταν αδύνατο.

Σε αυτή την πόλη η αύξηση της εργασίας της πόλης τροφοδοτεί τις πωλήσεις των σπιτιών.

Εκτός από το ότι είναι περισσότερα σπίτια προς πώληση, ξοδεύουν επίσης λιγότερο χρόνο στην αγορά.

Υπάρχει μια διαφορετική ψυχολογία στο Σπρίνγκφιλντ που έλαβε χώρα τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια επειδή έχουμε δει διαφορετικές οικονομικές ευκαιρίες.

Η πόλη του Worcester είναι αναμφισβήτητα ένα από τα 5 καλύτερα μέρη για να ζήσει και να αγοράσει ακίνητο προς πώληση στη Μασαχουσέτη μέχρι το 2025.

Το Worcester είναι μια από τις πιο καυτές και ανταγωνιστικές αγορές σε εθνικό επίπεδο.

Για να υποστηρίξουμε αυτήν την υπόθεση, πρέπει να εξετάσουμε την ανακατασκευή των πρώην χώρων Brownfield σε χαρακτηριστικά καταστήματα και εστιατόρια, τη συναρπαστική εξέλιξη της πρώην πλατφόρμας Kelley στην Canal District, περαιτέρω έξυπνων υποδομών, φιλικών προς το περιβάλλον αστικών λεωφορείων, και το αεροδρόμιο.

Σίγουρα η συνεχής ανάπτυξη των σχολείων, των υποδομών, της ανανέωσης των πόλεων και των πόλεων θα ωθήσει την πόλη μας περισσότερο από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε

Η αγορά ακινήτων στην πραγματικότητα γίνεται απίστευτα ανταγωνιστική λόγω του μικρότερου υφιστάμενου στεγαστικού αποθέματος που πωλείται και της συνεχιζόμενης επιθυμίας του Worcester.

  •  
    Μετακίνηση στη Βοστώνη: ο πλήρης οδηγός και οι συμβουλές που χρειάζεστε

    Μετακίνηση στη Βοστώνη: ο πλήρης οδηγός και οι συμβουλές που χρειάζεστε Η Μασαχουσέτη είναι ένα από τα παλαιότερα διαμερίσματα στις ΗΠΑ. Η εύρεση ενός σπιτιού στη Μασαχουσέτη είναι το όνειρο πολλών. Με την πρωτεύουσά του, η Βοστώνη, διακρίνεται από τα πανεπιστήμια, τα κολέγια και το υψηλότε ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 5663

Πώληση Βίλα, Μασαχουσέτη, Boston, Boston, Boston

1,109,467.46EUR
Πώληση
Βίλα

198 m²
Βίλες προς πώληση.
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB